• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Марш-парад духових оркестрів та свято духової музики, приурочені 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м. Полтава

Марш-парад духових оркестрів та свято духової музики, приурочені 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м. Полтава

2016-05-07

/Files/images/zahodi_do_9_travnya/IMG_3713.jpg

7 травня в Полтаві відбувся традиційний марш-парад духових оркестрів та свято духової музики, приурочені 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня колона музикантів мала пройти вулицею Жовтневою від Сонячного парку до Театральної площі. Та погодні умови внесли свої корективи. На заваді стала злива. Тому дійство відбувалося біля театру імені М.В. Гоголя. Там свою майстерність демонстрували 24 оркестри області. Глядач швидко переорієнтувався і з часом на площі зібралося багато люду поспостерігати за грою музикантів.

Серед кращих колективів області, крокував і народний аматорський духовий оркестр Новоаврамівського сільського будинку культури Хорольського району (керівник О. Ганзенко) разом з народним аматорським ансамблем „Джерело“ Хорольського районного будинку культури (керівник -заслужений працівник культури України А. Крутько).

/Files/images/zahodi_do_9_travnya/IMG_3717.jpg

Перед високоповажним журі, на імпровізованій сцені, під звуки міді і схвальні оплески вдячних глядачів був виконаний марш на теми українських патріотичних пісень в інструментовці Олександра Ганзенка, а також прозвучали дві патріотичні пісні у виконанні оркестру та ансамблю „Джерело“ „Розпрягайте, хлопці, коні“ та „Козацька слава“.

Після закінчення марш-параду, перед нагородженням учасників на „Театральній площі“ відбулося „Свято духової музики“ в якому кращі зразки цього прекрасного музичного мистецтва демонстрували міський муніципальний духовий оркестр „Полтава“ та оркестр Кременчуцького педагогічного училища ім. А.С. Макаренка „Роксолана“. Їх концертна програма тривала довгий час, доки журі підводило підсумки, встановлюючи результати.

/Files/images/zahodi_do_9_travnya/IMG_3778.jpg

За високу виконавську майстерність і популяризацію музичного мистецтва народний аматорський духовий оркестр Новоаврамівського сільського будинку культури отримав диплом другого ступеня.

Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930