• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заключний концерт колективів аматорського мистецтва Хорольського району "Слався, Полтавська мистецька родино!", присвячений 25-річниці Незалежності України.

Заключний концерт колективів аматорського мистецтва Хорольського району "Слався, Полтавська мистецька родино!", присвячений 25-річниці Незалежності України.

2016-10-29

/Files/images/zvt_2016/IMG_7452.jpg

29 жовтня 2016 року в районному будинку культури відбувся заключний концерт кращих колективів аматорського мистецтва, присвячений 25-річниці Незалежності України.

Свою майстерність і любов до української музики продемонстрували кращі колективи аматорського мистецтва та окремі виконавці Хорольського району в заключному концерті - звіті, що відбувся в рамках обласного огляду народної творчості "Слався, Полтавська мистецька родино!"./Files/images/zvt_2016/DSC_0614.JPG

Виступи колективів оцінювало журі на чолі з начальником відділу культури і туризму Гунько І.А. та членами журі, у складі заступника директора обласного центру народної творчості заслужений працівник України Ковтун Л.Ф., завідуючої відділом центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Білакова О.М.

Концертну програму розпочав народний самодіяльний хор Новоаврамівського сільського будинку культури (керівник - заслужений працівник культури України Анатолій Демент). Велично й урочисто звучали пісні у його виконанні і не залишили байдужими ні одного з присутніх у залі. Свою професійну майстерність також демонстрував народний самодіяльний хор ветеранів війни і праці "Надвечір`я" районного будинку культури./Files/images/zvt_2016/Копия IMG_7369.jpg

Своєрідною манерою виконання відзначилися жіночі ансамблі Вишняківського, Новоаврамівського, Грушинського, Трубайцівського, Хвощівського, Петракіївського, Попівського сільських клубних закладів та районного будинку культури.

Порадували танцями хореографічні колективи агропромколеджу, дитячої музичної школи, Мусіївського та Покровськобагачанського сільських будинків культури.

Щирими оплесками поцінували глядачі українське слово, зокрема авторську поезію "Балада про мальви", яку майстерно виконав літературно-драматичний гурток „Зорецвіт“ районної центральної бібліотеки.

Музичні твори віртуозно виконали заслужений працівник культури України Анатолій Темник та оркестр викладачів дитячої музичної школи./Files/images/zvt_2016/IMG_7404.jpg

Про кожен представлений на сцені колектив, про кожного виконавця в цей день можна говорити багато хороших і теплих слів, тому що за кожним таким виступом - кропітка праця керівника колективу, клубного закладу. Вінцем концерту стала фінальна пісня у виконанні Валентини Олійник та учасників концерту "Благословнна будь", під час виконання якої глядачі аплодували стоячи.

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031