• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар клубних працівників культури району «Роль любительських об’єднань та клубів за інтересами в організації дозвілля в клубних закладах району»

Cемінар клубних працівників культури району «Роль любительських об’єднань та клубів за інтересами в організації дозвілля в клубних закладах району»

2016-09-28

28 вересня 2016 року о 9 годині в приміщенні районного будинку культури відбувся семінар клубних працівників культури району на тему: «Роль любительських об’єднань та клубів за інтересами в організації дозвілля в клубних закладах району».

На семінарі були присутні начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Гунько Ірина Анатоліївна.

Ірина Анатоліївна розповіла присутнім про ключові події що відбулися в культурному житті району, про нагальні проблеми, які виникли в роботі районних закладів культури та про можливі шляхи їх усунення.

Культорганізатор РБК Сєннікова Маргарита Олегівна виступила перед працівниками культури з доповіддю про любительські об’єднання та клуби за інтересами. Розповіла про види об’єднань, їх класифікацію, шляхи утворення, перелік документацій та нормативно-правову базу для функціонування любительських об’єднань та клубів за інтересами. По завершенню доповіді культпрацівникам були надані методичні матеріали по темі, та як приклад продемонстровано відео роботи любительських об’єднань з Протопопівськго сільського клубу Харківської області.

Своїм досвідом роботи поділилися керівник любительського об’єднання студії естрадної пісні „Першоцвіт“ Гарькавенко Сергій Іванович, що діє на базі Козубівського СБК, та директор Староаврамівського СБК Киба Віталій Пантелеймонович, керівний любительського об’єднання колекціонерів „Дивосвіт“.

По завершенню семінару директор РБК Крутько Анатолій Радіонович розповів про хід підготовки до заключного творчого звіту колективів художньої самодіяльності району присвяченого 25-ї річниці Незалежності України «Слався Полтавська мистецька родино!».

Потім художній керівник РБК Олійник Володимир Миколайович розповів по яким критеріям відбиралися учасники заключного звіту та зачитав список колективів що прийматимуть участь у звіті.

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031