• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З Днем народження тебе, Хороле! (Заходи з нагоди 933-ї річниці створення міста Хорол)

З Днем народження тебе, Хороле! (Заходи з нагоди 933-ї річниці створення міста Хорол)

2016-09-18

18 вересня 2016 року хорольці та гості зібралися на центральній плоці міста для святкування його Дня народження.

На святкове дійство з нагоди 933 річниці заснування древнього Хоролу зібралося чимало міщан та гостей, серед яких були представники місцевої влади, депутати міської та обласної ради, ветерани війни, учасники АТО, представники учнівських і трудових колективів, громадських організацій, пересічні мешканці міста. Святкова колона від центральної площі до пам’ятника Т.Г.Шевченку здійснила почесну урочисту ходу під звуки духового оркестру з Новоаврамівки та барабанщиць з Хорольського агропромислового коледжу.

Зворушливою була хода у святковій колоні найменших наших громадян міста – дошкільнят, які як учасники «Бебі-параду» в костюмах казкових героїв не просто стали цікавою і милою окрасою святкової колони, а символом продовження цього шляху у мирне і світле майбутнє…

До присутніх звернувся міський голова Сергій Волошин з вітальною промовою з нагоди святкування Дня народження нашого славного древнього міста, побажавши всім злагоди, миру, добра, легкого подолання шляху в напрямку процвітання, соціально-економічного, стратегічного, просвітницького, культурного і духовного розвитку Хорола.

Чимало городян зібралося на центральній площі у другій половині дня для того, щоб випробувати себе на удачу в процесі розіграшу святкової лотереї. Цього року на хорольців чекало більш як пів сотні цікавих корисних призів. Суперприз – плазмовий телевізор Saturn потрапив у руки власниці щасливого квитка. В процесі проведення святкової лотереї хорольські артисти дарували публіці пісенні дарунки, а в караоке конкурсі розкрилися нові таланти, які в сольній майстерності не поступались визнаним артистам.

Для поціновувачів різних видів мистецтв було організовано виставку-пленер дитячих малюнків, фотовиставку, аква-грим для дітлахів, декоративний розпис по тілу узорами хною «мехенді», мастер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, ярмарку виробів народних умільців та багато іншого.

Для шанувальників домашніх улюбленців була представлена виставка собак різноманітних декоративних, мисливських порід, яка зібрала широку аудиторію глядачів. Здається, без уваги не лишилося жодного з присутніх у святковому процесі, адже кожен міг знайти для себе щось цікаве і захоплююче, все те, що близьке по інтересам, по душі.

О 16:00 відбулася урочиста частина свята, на якій були нагороджені кращі громадяни Хоролу та переможці різноманітних конкурсів.

А вже о 17:00 розпочалася концертна програма за участі кращих солістів та колективів міста та району. Артисти дарували глядачам привітання та неперевершені емоції . Не можливо було відвести погляди і від танцювальних композицій, які дарували талановиті діти Хорольщини. Ведучими були Оксана Левіна та Лариса Вакуленко.

Багато позитивних емоцій залишив для хорольців виступ чоловічого вокального ансамблю «Гетьман». Підігріло публіку видовищне і заворожуюче погляд вогняне шоу.

А завершальним феєричним виступом запалив публіку популярний молодіжний рок-гурт Dance-Band з міста Суми.

Джерело: http://horol.com.ua

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031